Fontos információ a levél szűrőkről!

A levelező rendszerekben általában van valamilyen spam szűrő, amely bizonyos erősségi szintre van állítva. Ez a szűrő hajlamos kiszűrni az automatikusan generált leveleket, hírleveleket is. Ezért ha egy bizonyos forrásból biztosan szeretnéd megkapni a hírlevelet - és remélem, hogy az ertsapenzhez.hu hírlevelei ilyenek a számodra - akkor ezt a következőképpen tudod bebiztosítani:

A levelező rendszeredben az e-mail címek listájához add hozzá (jelen esetben) az "info@ertsapenzhez.hu" mail címet. Ez a mail cím ugyanis a hírleveleink küldő címe. Ha ezt a címet tartalmazza a levelezési listád, akkor innen minden mail-t meg kell, hogy kapj, akár automatikus, akár nem. Erre a címre egyébként Te is írhatsz, természetesen ez egy valós mail cím.

Az a probléma, hogy feliratkozol egy hírlevélre, és aztán nem kapod meg nem csak az ertsapenzhez.hu esetében fordulhat elő. (ha ingyenes postafiókot használsz, pl. egy freemail-est, akkor ennek lehetősége még nagyobb) A hírlevél szolgáltatók most már egyre gyakrabban felhívják erre a figyelmet, és megadják azt a mail címet, amelyet fel kell vennünk a levelezési címeink közé ahhoz, hogy biztosan megérkezzen a levél.

Ha bárhol feliratkozol egy hírlevélre és a szolgáltató észreveszi, hogy a Neked küldött hírlevelek visszapattannak, akkor a mail címedet törlik a listájukról, hiába iratkoztál fel. (Ezt mi is megtesszük) Ugyanis a többször visszapattanó leveleket egyértelműen spam-nek veszi a rendszer és spam-eket semmiképpen sem akarunk kiküldeni, mint ahogy a többi rendes hírlevél szolgáltató sem.

Köszönöm, hogy ezt végig olvastad!